Khamis, 22 Oktober 2015

Giveaway Duit Saku Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Artikel Terkait

20 comments

Dari segmen yg same... tahniah awk yg ke 24. Hehehe. Terrbocorkan rahsia lak.. aqish dari.... http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=1

Ingatkan dah menang tadi..hihihi

semoga menangi segmen :-)

hai mommy irra..
Insyallah ada kesempatan akan join

JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Good luck ;)

http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

Good luck ye
Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Salam perkenalan. jalan2 dari segmen yang sama
http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Hai..Salam kenal jua kepada saudari..

TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

Terima kasih anjur GA... dah check keputusan..Bukan rezeki AM


EmoticonEmoticon