Sabtu, 24 Januari 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Sekali lagi join GIVEAWAY tahun baru 2015 



Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015.





Artikel Terkait

17 comments

Top comentor dapat hadiah terbaik tu..

Yup..kena jadi top comentor dulu nie..

wow.... hebat ni... tapi sayang sekali blog ku masih lagi bergini...

Xpe la bergini or begitu..join je..time ada giveaways la kita sama2 blogwalking dan backlink blog..

Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
semoga berjaya

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Terima kasih...kasi link senang nak blog walking

Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

Hihihi..papaglamz dah umum dah pemenang..

Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

Hai papaglamz..dah join dah..hope ada rezeki raya..kiki

Hai papaglamz.. saya sihat2 sahaja..jom terjah blog baru saya www.alongmisuari.com


EmoticonEmoticon